Tu hľadaj...
HORE
Inšpirácia

Úvod do štúdia jogy

300 Views

Hlavným cieľom jogy je dosiahnuť najvyšší stupeň vývoja, no jednotlivé metódy jogy poskytujú priame a hmatateľné prínosy každému bez ohľadu na ich duchovné ciele.

Joga vždy dáva, nehľadiac na vek, zdravie alebo povahu. Či už jednému ide o to, aby bol viac pružný, udržal si správnu váhu, zbavil sa stresu, či naopak nadobudol pokoj, vyliečil zdravotný problém, prehlboval zdravie a duševnú pohodu, dôvodov je neúrekom a joga je tu pre nás.

Joga nie je starý mýtus pochovaný v zabudnutí. Je to najcennejšie dedičstvo súčasnosti. Je to nevyhnutná potreba dneška a kultúra zajtrajška.

Swami Satyananda Saraswati

Mimo potrieb pre jednotlivca je joga prospešná aj pre samotnú spoločnosť. Joga je prostriedok ako sa vrátiť k svojmu pravému Ja. Prostredníctvom tohto návratu je možné, aby aj v súčasnom svete nastala harmónia a aby sa súcit dostal tam, kde chýba […]. Joga je cesta k lepšiemu Ja.

Ak chcete cvičiť jogu z pohodlia svojho domova, vyskúšajte členstvo na mojej premium stránke. Po registrácii získate automaticky 7 dní zadarmo prístup ku všetkým videám. Začnite kliknutím sem.

Miesto pre jogu | Blog

»

Zanechaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Follow Me on Instagram