Tu hľadaj...
HORE

Ahojte, moji milí miestojogíny! 🌟 Vitajte pri programe Premena, našej 30-dňovej jogovej ceste. Nie je to len jogový program; je to pozvanie k preskúmaniu hlbín svojho vnútra, odhaľovaniu vrstiev seba samého zvnútra aj zvonku.

A vieš čo?

Toto nie je o vytváraní nového Ja ani o formovaní sa do nejakého nepolapiteľného obrazu. Nie. Je to o objatí toho pravého Ja, objavení sily, flexibility a hlavne vnútorného pokoja, ktoré v tebe vždy prebývali.

O čom je program Premena? 🧘‍♀️✨

Túto celomesačnú jogovú cestu som zostavila tak, aby ste okrem fyzického uspokojenia našli aj cestu k sebauvedomeniu a vnútornej rovnováhe. Každý deň budeme skúmať rôzne aspekty jogy, teda nielen fyzické polohy, ale aj dýchanie, všímavosť a meditáciu, ktoré z vášho jogového zážitku spravia viac než len cvičenie.

Nebojte sa prispôsobiť si joga rozvrh 💫

Pamätajte, že tento program je celý o VÁS. Dole nájdete rozvrh videí na každý deň. Videá sú okrem iného aj ochutnávkou ako by sme mali pristupovať k jogovej praxi – cez vedomý pohyb a načúvanie vlastného tela.

A preto platí: vždy počúvajte svoje telo. Ak potrebujete vynechať nejaký deň, neváhajte! Ak s vami určitá prax v určitý deň nerezonuje, vystriedajte ju z inú. Toto je VAŠA cesta a vy ste kapitánom svojej lode. Prvoradá je vaša fyzická a duševná pohoda, nechajte sa preto viesť intuíciou.

Cesta pre každého 🌍

Či už ste začiatočník, ktorý poprvýkrát vstupuje do sveta jogy, alebo stredne pokročilý, ktorý si chce prehĺbiť prax, program Premena je pre vás ušitá na mieru. Či už ste noví príchodzí na mojej stránke alebo spolu cvičíme už dlhšie, program Premena je skvelá príležitosť nahliadnuť do toho, o čom sú moje joga videá – malá nápoveda: o výživnom, o autentickom a o vyváženom cvičení.

Ste teda pripravení pridať sa ku mne? Nebojíte sa Premeny? Vykročme spolu na podložky, nie len preto, aby sme sa vypotili, ale aby sme sa vydali na krásnu, introspektívnu cestu, transformujúcu zvnútra aj zvonku.

Pamätajte, že premena je cesta, nie cieľ, a každý váš krok je krokom k vášmu autentickému, pravému ja (len stačí počúvať).

Namaste 🙏 a vidíme sa na podložke!

Návrh programu

Týždeň 1Deň 1Deň 2Deň 3Deň 4Deň 5Deň 6Deň 7
Joga pri východe slnka
30 min
Joga na hlboké brušné svalstvo
38 min
Meditačná ranná joga
51 min
Pevnou nohou na zemi
55 min
Návrat k pružnosti
65 min
Jin joga pri stene
60 min
Príliv energie
36 min
Týždeň 2Deň 8Deň 9Deň 10Deň 11Deň 12Deň 13Deň 14
Vinyasa joga: Mandala
62 min
Meditácia s dychom
7 min
Joga na stehná a zadok
30 min
Pozitivita
36 min
Meditácia: Vďačnosť
17 min
Joga proti hrbeniu
35 min
Vzlietni do vrany
36 min
Týždeň 3Deň 15Deň 16Deň 17Deň 18Deň 19Deň 20Deň 21
Mier a rovnováha
25 min
Power joga pre začiatočníkov
50 min
Joga pri západe slnka
56 min
Meditácia: Pokoj
21 min
Životaschopnosť
26 min
Joga na každý deň
63 min
Zapusti korene
40 min
Týždeň 4Deň 22Deň 23Deň 24Deň 25Deň 26Deň 27Deň 28
Prebuď stred tela
53 min
Strečingová vinjása
45 min
Jin joga na srdce a pľúca
60 min
Rovnováha tu a tam
53 min
Otvorené srdce
58 min
Joga pre emocionálnu rovnováhu
30 min
Joga pre lezcov
60 min
Týždeň 5Deň 29Deň 30Deň 31
Tíšenie
50 min
Váľacia joga
32 min
Aštanga flow
55 min

Follow Me on Instagram